pondělí 26. ledna 2015

28. týden, 19.01.2015 - 25.01.2015, Airdrie, Kabaty dolu

Creepy cats!!!!!
Normalne nas pri klepani na dvere pronasledovala odporne velka kocka. Nic proti kockam, ale kdyz tady vsichni maji psy a kocky, a kdo me zna, vite, ze se jich bojim.... a moje nervy, pokazde, kdyz zazvonime u dveri, malem dostavam infarkt po zastekani neceho velikosti medveda.

Minuly tyden jsme citily, ze mame navstivit manzelku naseho zajemce. Tak jsme tam jenom tak zaklepaly a ona byla doma sama a mely jsme uzasny rozhovor. Rekla nam, jak se jim obema moc libi nase duchovni debaty, ktere mame, jak si toho vazi, a jak jeji manzel nikdy predtim nechtel misionare ani videt. Ale ze nas ma velmi rad, coz nam potvrdilo i to, ze se nas kazde shromazdeni pta asi desekrat, jestli vecer prijdeme. Nechci si hrat na nejlepsi misonarku, protoze ji nejsem, ale tohle nas moc potesilo a dodalo nam odvahu a silu jit dal a celit vsem ostatnim odmitnutim.

Taky jsme se naucily indexovat. Mate s tim nekdo zkusenosti? V podstate se jedna o digitalizaci papirovych zaznamu matrik, ktere jsou ofocene a udaje z nich je potreba prepsat do pocitace. Je to uzasna zabava a jakmile se vratim domu, urcite to chci aspon trochu delat. Jednoduse si stahente soubor obrazku a vpisujete jmena a udaje do pripravenych kolonek. Je na to takova hezka aplikace na familyseach.org a je to vazne zabava. Budeme mit velkou sborovou akci tuhle sobotu, tak jsme musely byt proskolene!

Taky jsme se nachomejtly k priprave svatby v nasi kapli, tak to uz je druha svatba, kde jsme pomahaly. Clovek by neveril, kolik prace da vyzdobeni telocvicny....


Umrela nam Bety z domova duchodcu, kam chodime kazdou nedeli na navstevu, zpivat cirkevni pisniky a cist jim z Bible. Tak nas to zaskocilo, ale znovu to ukazuje, jak vsechno zavisi na Bohu.

Vcera jsme meli lekci s nasim zajemcem, byl tam s nami i biskup a bylo to skvele setkani. Vratily jsme se domu sice az v 9.30, hotove po celem dni venku, ale spokojene.

Vim, ze cim blize se dostavame ke svetlu, tim vice se nas Satan snazi odradit. Neodkladejme studium pisem, napsani dopisu nebo mailu a udeleme to, co je spravne. Osobni modlitba "pozdeji" je Satanuv nastroj jak nas zamestnat tak, abychom na ni zapomneli uplne.

Mam vas rada.


Zuzi

Žádné komentáře:

Okomentovat