úterý 28. dubna 2015

39. týden, 06.04.2015 -12.04.2015, Taber - Princezny

Dalsi tyden pryc ! Ani se mi nechce verit, ze hadejte co.... zitra je to presne devet mesicu, co jsem na misii. To je docela desive uvedomeni. Utika to tak strasne rychle.

Budu opravdu strucna tentokrat. Minuly tyden jsme mely skvelou lekci s nasi zajemkyni Deanou. Prosla si dost tezkym zivotem a ted se snazi opravdu poctive najit pravdu. Snad se ji dotkne Duch a ona bude moci pocitit, ze evangelium je presne to, co v zivote hleda a postrada. Vedet, ze nic se nedeje jenom tak, vsechno ma svuj ucel a my muzeme vsechno prekonat, protoze nikdy nejsme na nic sami, Spasitel presne vi, jak se citime, cim si prochazime, a bez zkousek a prekazek bychom se nikam neposunuli.
Taky jsme vzaly na shromazdeni nasi novou zajemkyni Tami, psala jsem o ni. Pomahaly jsme ji s uklidem bytu nekolik tydnu zpatky... ma za sebou opet ne moc stastny zivot, je prakticky na uteku pred svym byvalym manzelem, ktery ji pronasleduje a ona je tak hrozne vystrasena uplne ze vseho. Prisla na shromazdeni a moc se ji to libilo a dokonce se zna s nove pokrtenym Mardym. Nechal se pokrtit v lednu, je to jeden z nejmilejsich lidi, ktere jsem tady potkala.
Vcera jsme si tak trochu hraly na pionyrky a princezny.... jak to nazvat, no musela jsem se smat, ale kdyz Andersonovi jsou ti nejmilejsi lide, clovek nemuze odmitnout nic, co navrhnou... viz fotky. Jenze my opravdu jsme dcery Bozi...! 

U Andersonových - princezny

Sestry zažívají různá dobrodružství 

Dokonce došlo i na převleky - pionýrky
(pionýři byli ti, co putovali pláněmi na otevřených vozech,
proto nemají modré stejnokroje a rudé šátky  - pozn. maminky)

Moc na vas myslim, jeste jednou dekuju za vsechny dopisy a maily!

Zuzi

Žádné komentáře:

Okomentovat