úterý 31. března 2015

35. týden, 09.3.2015 - 15.3.2015, Taber, Kanadské jaro

Nadhery tyden, skoro 20 stupnu, kdo sledujete pocasi tak vite, a hadejte co! Dneska v noci nasnezilo.... proste jizni Alberta, clovek nikdy, ale opravdu nikdy nevi, ale spravny Albertan vi, ze zimni kabat se nikdy neschovava moc daleko.

Zuzi s koníkem

Zazitky minuleho tydne nejsou az tak zajimave, za zminku stoji snad jenom vymena se sestrami v Medicine Hat, nejsem na tom tak spatne  s mym orientacnim smyslem, protoze jsme se mely sejit v Bow Island (uz vas vidim, jak to googlite), coz je presne v puli cesty mezi Taberem a Medicine Hat, a kdyz jsme tam dorazily, tak nam volaji, ze budou mit zpozdeni, protoze jsou v Brooks... (opet kouknete na mapu, ted uz musite, opravdu). Uplne opacny smer... tak jsme se s nimi potkaly az v Medicine Hat.

Zustala jsem tam se sestrou Allard, je z Quebecu, a tak je anglictina druhy jazyk i pro ni, rozumnely jsme si skvele. Ma za sebou docela tezke detstvi, kdy ji zemrela maminka, kdyz ji bylo osm, v cirkvi je aktivni jenom ona, jeji tatinek a jeji sestra, ktera je na misii v Bostonu prave ted. Clovek potkava tolik lidi z ruznych pomeru, ze se mu opravdu otevrou oci a uvedomi si, co vsechno ma!
Jinak porad pracujeme, povzbuzovat vsechny kolem a posilovat jejich viru v Boha. Stejne ale musim rict, ze se nejvic ucim ja od ostatnich.

Výměna sester


Mam vas rada. 

Mejte krasny tyden! 

Zuzi

Žádné komentáře:

Okomentovat