úterý 18. srpna 2015

56. týden, 05.08.2015 - 11.08. 2015, Taber, Jsem v poradku

Myslim, ze se nic tak zajimaveho tento tyden nestalo. Vlastne nemam moc casu psat, protoze jsem tento tyden poctive odpovedela vsem na maily - coz se zas tak casto nestava, jak jste si asi mohli vsimnout (babi, dekuju moc za prani k svatku).

Zuzi s českými preclíky a piškoty k svátku

Zuzi a česká čokoláda - jak málo stačí k radosti

Vcera jsme pochodovaly cely den na slunci, bylo strasne horko a tak jsme se po nekolika marnych pokusech navstivit lidi, kdy nikdo nebyl doma, svalily na lavicku, ze si trochu odpocineme. Nebyly jsme tam ani pet minut a nase zajemkyne Deanna nam poslala smsku, ze co to vyvadite venku na lavicce, kde vas zerou komari, pojdte dovnitr! Takze jsme si mohly odpocinout u ni, mela krasne vychlazeny dum, to se tady tak bezne nestava.... :D a samozrejme se rec svedla na evangelium a lekci o pismech, kterou jsme v nedeli ucily na zasadach evangelia a byla z toho velmi vydarena a prece vubec neplanovana lekce. Taber je proste nejlepsi. 


Venku bylo opravdu velké horko


Zustavam tady dalsich 6 tydnu, moji spolecnici, Sashenku, musim odvezt ve ctvrtek do Lethbridge, odkud jede do Calgary a v patek bzuuuummm rovnou domu do Montrealu. Jestli jste si nekdy rikali, ze vypada jako Mexicanka, tak ano. Vypada tak, ale s Mexikem nema spolecneho vubec nic. Narodila se a vyrostla v Montrealu, ale jeji rodice pochazeji z Chile a z Guatemaly, odtud ten odstin pleti... odtud proste to, ze je "brown". 


Zuzi se svou "starou" společnicí




Jeden den prselo, ale my jsme se modlily, abychom mohly stale pracovat a nemusely byt uplne promokle a opravdu, dest vzdycky ustal, kdyz jsme se potrebovaly presunout do jineho domu a to odpoledne jsme ucily jednu lekci za druhou... asi proto, ze nikdo nemel to srdce nas odmitnout, kdyz venku padaly trakare :DDD No, hadam, ze ve Skotsku na to nikdo ohledy nebere, ale tady na Sahare to s lidmi jeste porad neco dela ;D

Zřejmě pozůstatek někoho, komu bylo více než horko


Mejte se krasne, uzivejte psledni tydny leta.... leto... protoze to LETI !!!!

Zuzi

Zlomila jsem si minuly tyden ruku, ale uz to neboli, mam to jen v dlaze... :DDDD no proste misie prinasi opravdu neopakovatelne zazitky. 
K me prihode, jakpak jsem si ruku zlomila... ani nevim, jestli bude muj popis dostatecny a budete schopni pochopit, "co tim chtel basnik rict", ale! Ctyri lide ve velkem kusu latky, ktery maji napnuty o zada kolem nich se snazi docilit synchronizovaneho prebihani po dvojicich, dva a dva naproti sobe si vymenujice mista. Myslenka krasna, jenze... kdyz se nepodari casovani presne, napnuta latka vas odrazi a vy skoncite na zemi s nalomenou vretenni a loketni kosti, v bezvedomi nebo s natrzenym krcnim obratlem... ano, to vsechno se muze stat, jak jsem se dozvedela posleze, a prvni z popisovanych moznosti ted na vlastni kuzi prozivam.




Hrala jsem hru jmenem "hurdle gurdle", 4 lide uprostred velkeho kusu latky, která je v kruhu a dva a dva lide si vzdy vymeni misto prebehnutim na druhou stranu, latka je popostrci... no a tak jsem byla popostrcena... :DDDD

Moje nova spolecnice je sestra Wallock z Nevady:

Zuzi se sestrou Wallock, novou společnicí





Žádné komentáře:

Okomentovat