pátek 7. srpna 2015

55. týden, 29.07.2015 - 04.08. 2015, Los pies, Taber

Leto je tady a s nim i nase nova snaha byt jeste efektivnejsi v misionarske praci. Rozhodli jsme se, ze v srpnu nebudeme temer pouzivat auta a tak vsude slapeme pesky nebo na kole. Musim rict, ze si to hrozne moc uzivam, protoze mi to pripomina cesko.. slapej dal... ;D

Že by začaly chodit s touto cedulkou?
Ve stredu jsem byla na vymenach v Lethbridgi se sestrou Carter a musim rict, ze to bylo skvele. Prestoze jsem mela zanet prudusek a opravdu jsem se necitila vubec dobre, mely jsme velmi doboru vymenu. Vecer jsem sly do parku... delat neco, cemu tady rikame "street contacting", tedy mluvime se vsemi, ktere na ulici potkame.. v nasem pripade v parku. Obcas se toho lide boji, ale jak me znate, ani nefunkcnost hlasivek me nemohla zastavit.... a kdyz teplota stoupla nad unosnou miru, zabalily jsme to a sestra Cartetr trenovala na vystoupeni pro domov senioru, ktere se melo konat druhy den. Musim rict, ze bych si opravdu prala, aby nektera z mych spolecnic hrala na housle. Bylo to nadherne.

Cardston

Cardston
V patek jsme byly se sestrou Hernandez v chramu v Cardstonu. Hrozne moc jsme si to uzily, prestoze tam bylo velmi mnoho lidi, ale kdyz potom vetsina odesla, mely jsme cas na modlitbu a takove to tiche rozjimani, kdy si clovek srovna myslenky v hlave a uvedomi si zavznost smluv, ktere v chramu uzavira. Neni to pouze o tom, co slibujeme sami sobe, tohle je smlouva mezi nami a Bohem.



Dneska jsme meli setkani zony a mluvili jsme o pokore. 

Zonová konference
Celomesicni tema je "ocistovani skrze Ducha Svateho". Dneska jsme mluvili o tom, jak je pokora nezbytnou casti proceus, kdy se z nas stavaji lepsi lide a kdy se stavame vice jako Jezis Kristus. Jestlize nejsme ochotni se pokorit a prijmout rady dokonce od naprosto nedokonalych lidi kolem nas, nemuzeme se nikam posunout. Bude nam to prijemne? ne. Bude se nam to libit? ne. Budeme si pripadat oceneni? Ne. Ale v kazdem pripade se staneme pokornejsimi a jedine tak se muzeme opravdu ucit. Je to stejne, jako kdyz kovar kuje neco z kovu a musi to rozhavit a potom do toho docela velkou silou busi kladivem, aby z toho neotesaneho kusu zeleza neco bylo. Tohle presne se musi dit s nami a tak se nemuzeme divit, kdyz nase zkousky budou dlouhe, nebo se budou opakovat. Presne takhle to funguje s kovem a funguje i s nami. 

Mam vas vsechny moc rada. Dekuju za fotky, vzdycky je moc rada uvidim! 


Zuzi

Žádné komentáře:

Okomentovat