úterý 22. září 2015

61. týden, 09.09.2015 - 15.09.2015, Taber - Kamínek



Tak si to takhle jedeme do Grassy Lake a najednou... baaaaaaaaaaaaac, Ozvala se poradna pecka, sestra Wallock, ktera to trochu zalomila, zdesene kouka kolem a ja jsem jenom ukazala na skoro diru v prednim skle... Nevime, co to je za kouzla a cary, ale pri kazde ceste na vychod od Taberu si do sbirky prasklinek pridame dalsi. Tentokrat to ovsem vyzadovalo vice nez jen mavnuti rukou a tak mame cele nove sklo! :D

Jestli vidite tu pasku tak to je "true red neck way" (zpusob pravych indianu)... vsechno se da spravit nejlepe stribrnou paskou... my jsme zustaly u te pruhledne...
Nase lekce s Helenou ovsem byla skvela, je hrozne pokorna a tak doufame, ze se ji nekdy podari prijit na shromazdeni, kez by ji jeji manzel dal trochu vice volnosti... vsem by se to libilo a nasli by to, co postradaji v zivote.
Byla jsem na vymenach v Lethbridgi. Nejdrive musim rict, ze jsem byla poprve na "three-leg" neboli ve trojici. Sestra Johnson ceka na vizum do Tenessee a tak je ted v Lethbridgi. Velmi me potesilo, ze vecer planovaly na dalsi den a protoze musely odejit v 8.30, naplanovaly si osobni studium od 7.15 do 8.15. Myslim, ze jsem nikdy nevidela zadne dalsi misonare, kteri by tohle udelali.
V nedeli jsme mely skvelou lekci s Amy. Nestava se tak casto, ze lide kontaktuji nas.. a Amy nam poslala SMS a ted se s ni stykame tak casto, jak to jen jde. V nedeli byla nas hromazdeni, a prestoze musela asi deset minut pred koncem odejit, protoze byla prakticky v praci... meli vyjezd sanitky (Amy je paramedik) a tak musela jit, moc se ji to libilo.
A po veceri v nedeli jsme se zastavily u naseho vedouciho misonaru a oni meli na veceri dve rodiny z Filipin. Jedna z nich jsou aktivni clenove, kteri se prave pristehovali do Taberu a bydli se svym bratrancem a jejich bratranec clenem neni... Tak jsme se jich zeptaly, jestli by se  chteli dozvedet vice a oni nadsene souhlasili. Jsou moc mili a uprimni.
Mejte se vsichni krasne!
Zuzi

Žádné komentáře:

Okomentovat