úterý 9. června 2015

47. týden, 02.06.2015 - 09.06.2015, Taber - Brown power

Jak vsichni vite, moje spolecnice ma snedou pokozku. A my se tim velmi dobre bavime, protoze ona to pravidelne pouziva jako obhajobu pro vsechno. A taky duvod toho, proc se neco dari... Brown power! No, nemusim rikat, ze se tady rozhodne nenudime. 
Sestry na pikniku
Tento tyden opet utekl jako voda, uz nam zbyvaji jenom 2 tydny do stridani! Velmi pevne doufam, ze tady budu moci zustat jeste aspon jedno, ale uvidime. 
Temer kazdy druhy vecer mame lekci s tou mexickou rodinou. Jsou hrozne mili a velmi se snazi prijit na to, co je pravda. Je to radost ucit nekoho, kdo opravdu chce najit stesti a pokoj. Jedinym probleme je, ze lekce s nimi... jsou podle "spanish culture" a tudiz si moc nedelaji hlavu s tim, kdy my musime odejit... no mame veselo. 

Pořád mají veselo
Mely jsme vymeny se sestrami v Medicine Hat. Je to mila, ale narocna povinnost organizovat vymeny a potom opravdu efektivne sestram pomoct, kdyz si treba nerozumi uplne dokonale se svou spolecnici.... V sobotu rano to zase byla "gognshow" jak bychom rekli, rano jsme vstaly a uz kolem osme musely odjet do Medicine Hat, vyzvednout sestru Hernandez a jet zase zpatky, protoze jsme pomahali v Coaldale na jedne akci s parkovanim aut. Byla to drina, ale oni byli moc radi, ze jsme jim pomohli a jeden z organizatoru se s nami sam od sebe dal do reci o cirkvi. Bylo to moc fajn, jenze.... byli jsme cely den na slunicku a tak je ze me ted takovy misionarsky humr... rajce.... no spalena jsem poradne, ale je to dobre, protoze aspon ziskavam vice "brown power" !!!!
Mám spálený obličej, ale podívejte
 se na tu nádheru kolem

Nácvik na brown power













Vcerejsi p-day jsme stravili v parku... a nekteri se i vysplhali na hrooozne vysoky strom !!! :D

Vylezli na opravdu vysoký strom
Asi se toho stalo jeste mnohem vic, ale ted si na to nemuzu vzpomenout. Jo jedna myslenka z dnesniho treninku zony: Kdyz nedelame to, co mame jako misonari ted a tady, v podstate zrazujeme to, k cemu jsme se zavazali v preexistenci.
Docela jsem premyslela nad tim, proc je to tak dulezite, ale kdyz si uvedomim, ze Nebesky Otec si neskutecne moc preje, abychom k Nemu prisli zpatky, abychom s Nim mluvili, hrozne mi to pomaha v tom, abych se to snazila predat ostatnim.

Dekuju vsem za maily a dopisy! Jste uzasni.

Zuzi

1 komentář:

  1. Zuzanko, asi mi to nebudete věřit, ale já jsem Vás objevil až dnes 10.června 2015, že jste mezi mými trvalými čtenáři na mém webu MT-STORIES... Budu se muset polepšit.

    OdpovědětVymazat