čtvrtek 17. prosince 2015

74. týden, 08.12.2015 - 14.12.2015, Foothill, Pat a Mat II



Tak minuly tyden jsem byla znechucena sama sebou, ze nejsem schopna vyplodit nic zajimaveho, o cem byste si mohli precist. 

No, tak moje tuzby, aby se NECO stalo, se vyplnily a hned v pondeli se zacaly dit veci  Po celem dni nakupovani jsme se vecer zucastnily s nasi zajemkyni Kim aktivity v jeji cirkvi (neco jako akce pomocneho sdruzeni u nas) a bylo to moc fajn. Mohly jsme videt, jak ciste umysly Kim a jeji manzel maji, jak se opravdu uprimne snazi zit podle prikazani a toho, co ctou v bibli (Kim je 25 a cekaji ctvrte miminko... nejdrive jsem si rikala, ja bych chtela byt jako ona a pak jsem si rekla.... maybe not=mozna ne ). Kdyz jsme se vratily zpatky k jejich domu (Kim nas svezla svym autem), bylo uz docela pozde, akorat tak cas vratit se domu... jenze po asi peti metrech jsem usoudila, ze tenhle zvuk asi nebude snih praskajici nam pod koly a tak jsem zkusene auto zastavila, vystoupila a provedla prohlidku... a ono ejhle.. uplne vyfoukla pneumatika. Nejdrive jsme se to snazily opravit samy, ale pote, co jsem nemohla najit misto na podvozku, kam se ten hever dava a prestavala jsem citit prsty u nohou a u rukou, jsem jednoduse zavolala nasim zonovym vedoucim, kteri se docela ochotne nabidli, ze nam kolo prijedou vymenit.... no chudaci museli se valet po zemi (coz by opravdu bylo velmi neprijemne v satech...) 

Zuzi, jsi tady jako Pat nebo Mat?
 V utery jsme oslavovali moje narozeniny.... vsak uvidite fotky, bylo to od vsech moc hezke. V porovnani s minulym rokem, kdy si nikdo vubec nevzpomnel, jsem tento rok mela pocit, ze si to ani nezaslouzim. Ve stredu nas vzala jedna clenka na obed a sestry z Evergreen a moje spolecnice mi napsaly krasna prani a dostala jsem spoustu dobrot! Timto taky dekuju moc Renatce a babicce z Trince za ty uzasne cokolady!!!! Opravdu, nic jineho mi tu tak moc nechybi.


No, nedivte se... když se jednomu zakousne do spánku Lochnesská příšera - z toho vám spadne nejen hlava
Jeden by nevěřil, co s člověkem udělají jeho 21. narozeniny, Zuzi, kde jsi vzala ten mužný knír? A koukám, že jsi byla na plastice nosu...
V patek jsem se potkala s jednou novou clenkou ze Somerset sboru a hadejte odkud je! Z ceska, nekde od Brna, tak jsme si povidaly asi pul hodiny v cestine... teda, musim tu svou materstinu oprasit! 

A posledni vec, vcera v zasadach evangelia jsme rozebirali, proc poslouchame prikazani. Jsou tam tri stupne, proc lide poslouchaji. Prvni z nich je ze strachu pred trestem. Druhy kvuli vyhodam a pozehnanim, a tretim a tim spravnym je nase laska k Bohu. Bylo to zajimave uvedomit si, proc posloucham a co je ti pravym duvodem.... treba to, ze neprekracuju povolenou rychlost ve meste, je zcela a pouze kvuli tomu, ze mam strach z toho, ze dostanu pokutu....  Jenom tak filozoficka tecka....

Mejte se krasne, dekuju vam vsem za prani, uzila jsem si narozeniny uzasne!

Mam vas moc rada!
Zuzi

Žádné komentáře:

Okomentovat