úterý 27. října 2015

66. tyden, 13.10.2015 - 19.10.2015, Taber, Chripka



Tak vsichni asi vite, jake to je, kdyz onemocnite, ze jo... no tak ja stale jeste nemam hlas zpatky, a to je prosim uz tyden, ale citim se podstatne lepe. Normalne jsem chytila chripku, takze celou minulou stredu v posteli, ve ctvrtek to preslo v bronchitidu, opet v posteli, musla jsem vylezt, protoze jsme mely lekci s Romeo a Laureen, jsou puvodem z Filipin a pristehovali se sem celkem nedavno. Hronze mili lide. V patek odeznivajici priznaky obou neduhu... a v sobotu a v nedeli uz jenom plny nos. Nejhorsi na nemocnem misionari je to, ze ho tim tuplem uz nikdo nechce videt, protoze nikdo nechce onemocnet.....ze ano.
Byly jsme na vymenach se sestrami v Lethbridgi, jsou to hrozne poslusne a obetave sestry. Sestra Carter hraje krasne na housle a protoze nacvicuje na krest jejich zajemkyne, hraje behem obedove pauzy...a to vam byla nadhera. Mohla bych byt jeji spolecnici uz jenom proto! :D Slouzi ve sboru mladych svobodncyh dospelych, coz je uplne zvlastni pocit, protoze vsichni clenove a lide, se kterymi pracujete jsou v nasem veku...
Jinak stridani se blizi, prisit tyden uz asi doopravdy opoustim Taber!!!! Sdrce mi puka, ale vim, ze vsechno ma svuj cas a tak to ma byt. Uvidime, kam se podivam priste!
Dneska na skoleni okrsku jsme meli mluvit o modlitbe a jedna myslenka, ktera me velmi zaujala... jeden starsi rekl, ze bychom se meli modlit kazdy vecer a dekovat, zadat, ale take se ptat. Ptat se Nebeskeho Otce na to, co bychom meli napravit, v cem se zlepsit a z ceho cinit pokani. Ja vim, ze to asi neni nic noveho, ale me to prislo naprosto prevratne. Zeptejme se ho, co muzeme zlepsit a co by si On pral, abychom delali jinak nebo lepe.
Mam vas vsechny rada!!!!
Zuzi

Žádné komentáře:

Okomentovat